نکات مهم درباره انتقال بیمار اعصاب و روان 

در این مقاله به بررسی انتقال بیمار اعصاب و روان خواهیم پرداخت، ابتدا مختصری از اطلاعات مربوط به انتقال بیماران اعصاب و روان در اختیار شما عزیزان قرار می دهیم، منظور از مشکلات و بیماری های اعصاب و روان، رفتارهایی است که در اثر فشارهای زندگی به افراد پیش آمده و اخلاق و رفتار و شرایط زندگی او را با تغییراتی همراه ساخته است، فرد در این حالت دچار ناراحتی و حالت پریشانی بوده و هیچ چیز سبب خوشحالی و آرامش او نمی شود، احساس بی انگیزگی و بی کفایتی می کند و میل به انجام هیچ کاری ندارد.

در ادامه مطالب جامع تری در رابطه با انتقال بیماران اعصاب و روان به شما ارائه خواهیم کرد.

۱. نحوه انتقال بیمار اعصاب و روان به بیمارستان ها چگونه است؟

۲. منظور از اختلالات و بیماری های اعصاب و روان چیست؟

۳. بیماری های روانی چند دسته اند؟

۴. در صورت بروز چه مشکلاتی باید به پزشک متخصص اعصاب و روان مراجعه کرد؟

بیماران اعصاب و روان

۱. نحوه انتقال بیمار اعصاب و روان به بیمارستان ها چگونه است؟

بیماری های روانی به آن دسته از بیماری ها گفته می شود که فرد دچار اختلال در ذهن و روان شده، مدام احساس خستگی، نفرت و ناراحتی به زندگی دارد، به نظر او همه چیز در زندگی بی اهمیت و حقیر است. علت بیماری های روانی تاکنون به طور قطعی مشخص نشده ولی ممکن است مربوط به عوامل ژنتیکی و خانوادگی باشد، در زیر به برخی از نمونه های دخیل در بیماری اعصاب و روان اشاره می کنیم.

۱.افرادی که مدام دچار استرس و نگرانی هستند.

۲. افرادی که مضطرب و پریشانند.

۳. افرادی که دچار وسواس مانند وسواس درنظافت یا در چیدمان منزل هستند.

۴. افرادی که به حالات دو قطبی بودن مبتلا هستند.

اورژانس ناجی متشکل از تیم حرفه ای و متخصص و بروزترین تکنولوژی و امکانات ارائه دهنده خدمات انتقال بیمار اعصاب و روان به بیمارستان

 

وجود افرادی با این ویژگی ها در خانواده به مرور سبب کاهش تاب و تحمل اعضای خانواده شده و در نهایت برخی از خانواده ها اقدام به انتقال بیمار اعصاب و روان به بیمارستان های خصوصی یا دولتی می کنند، از این رو این خانواده ها با مراجع ذی صلاح تماس گرفته و درخواست انتقال بیمار به بیمارستان را دارند، در این مرحله بیمارستان ها آمبولانس های مخصوصی که برای انتقال بیماران اعصاب و روان در نظر دارد را به محل اعزام می کند، و به این صورت بیمار برای انجام کارهای درمانی به بیمارستان انتقال داده می شود.

۲. منظور از اختلالات و بیماری های اعصاب و روان چیست؟

جسم انسان با اعصاب و روان او رابطه ای تنگاتنگ داشته و به یکدیگر نیازمند هستند، برای بیان دقیقی از اختلالات مربوط به اعصاب و روان باید گفت این مشکلات متوجه عواطف و احساسات و حالات روحی انسان است دقیقا برخلاف بیماری و مشکلات جسمی که بدن فرد را تحت تاثیر قرار می دهد، در واقع بیماری های اعصاب و روان خیلی کم بروز پیدا می کند و آن هم به واسطه دقت و توجه زیاد به حالت رفتاری و اخلاق و … فرد است که اگر دچار تغییر شده باشد و به مدت طولانی ادامه یابد نشان از مشکلات اعصاب و روان دارد.

بیماران اعصاب و روان

۳. بیماری های روانی چند دسته اند؟

بیماری های روانی برحسب نوع و حالاتی که دارند به چند دسته طبقه بندی شده اند.

۱.بیمارانی که مبتلا به مشکلات اخلاقی و خلق و خو هستند.

۲. بیمارانی که همیشه نگران و مضطرب اند.

۳. بیمارانی که مبتلا به حالات روان پریشی هستند.

۴. بیمارانی که مبتلا به افکار و مشکلاتی نسبت به جسم  و فیزیک بدنی هستند.

۴. در صورت بروز چه مشکلاتی باید به پزشک متخصص اعصاب و روان مراجعه کرد؟

در این قسمت تمام مواردی که جزء اختلالات اعصاب و روان شناخته می شوند و برای درمان آن ها نیاز به مراجعه به پزشک است را برای شما همراهان گرامی بیان می کنیم.

۱.ابتلا به حالت غم و افسردگی

۲. ابتلا به حالت مضطرب بودن

۳. ابتلا به حالت وسواسی بودن

۴. افرادی که به طور ناگهانی مصرف مواد و یا الکل را قطع کرده اند.

۵. ابتلا به مشکلات در روابط جنسی

۶. ابتلا به مشکلات مربوط به تایم استراحت و خواب

۷. ابتلا به مشکلات در برقراری روابط رفتاری و شخصیتی

۸. ابتلا به مشکلات دیر فهمی و یا درک نکردن مسائل

نکات مهم در زمینه انتقال بیمار اعصاب و روان

به جهت انتقال بیمار اعصاب و روان تیم‎هایی تخصصی فعالیت دارند که می‎توانند این کار را با آمبولانس‌های مجهز انجام دهند. این شیوه یکی از بهترین راه‌ها به جهت انتقال بیماران اعصاب و روان به مراکز درمانی است. چندین سال گذشته که این امکان وجود نداشت خانواده‌ها خودشان به همراه افراد غیر متخصص بیماران را به مراکز درمانی منتقل می‎کردند. پیش‎تر یکی از عمده مشکلات خانواده‎ها، انتقال بیمار اعصاب و روان و مبتلایان به موادهای مخدر به مراکز درمانی بود. امروزه با وجود آمبولانس اعصاب و روان این مشکل بسیار قابل کنترل شده است.
در حال حاضر می‎توان بیمارانی که دارای بیماری‌های زیر هستند را با کمک آمبولانس‌ها جابه‌جا کرد:

  • اختلال شخصیت مرزی (Borderline)
  • اختلال هیستریونیک (Histrionic)
  • اختلال شخصیت ضد اجتماعی (Anti Social)
  • بیماری پارانوئید (Paranoid)
  • بیماران وابسته به مواد مخدر (Narcotic)
  • اختلال شخصیت منفعل-تهاجم (Passive-Aggressive)

افرادی که مواد مخدر مصرف می‎کنند با کمک کارشناسان خبره و پرستاران آگاه می‎توانند به مراکز درمانی مناسب منتقل شوند. درون آمبولانس‌های منتقل کننده‌ی بیمار تمامی تجهیزات لازم موجود بوده و افرادی که به محل اعزام می‎شوند آگاه به تمامی امور هستند. متخصصان با آخرین تکنیک‎های ممکن و با آگاهی از شرایط خانواده‌ها می‎توانند انتقال بیمار را به شکلی ایمن انجام دهند. پس از انجام کارهای مربوط به انتقال، بیمار به مرکز درمانی مناسب با شرایط روحی خود منتقل خواهد شد.

بیشتر بخوانید: انتقال بیمار دو قطبی به بیمارستان

 

 

انتقال بیمار اعصاب و روان

 

بیماری روانی به چه معناست و چرا بیماران نیاز به بستری شدن دارند؟

بیماری روانی همان‎طور که از نام آن پیداست به ناراحتی‎های اعصاب و روان اشاره دارد. این بیماران دچار تفکر و رفتارهایی غیرمعمول بوده که این موارد می‎تواند در فرد منجر به انواع ناراحتی‌ها شود. عوامل مختلفی می‎تواند بر روی بیماری‎های روانی تاثیرگذار باشد و بخشی از آن ممکن است به دلیل عوامل ژنتیکی باشد. این افراد گاهی از خود رفتارهای نامتعارفی نشان می‎دهند و به همین دلیل باید به مراکز درمانی مناسب منتقل شوند. به جهت انتقال بیمار اعصاب و روان این کار باید توسط افرادی ماهر انجام شوند.
در صورتی که این بیماری از ابتدا به درستی درمان نشود ممکن است منجر به ایجاد مشکلات دیگر در فرد شود. اگر بیمار درمان نشود ممکن است به دلیل استرس‌های طولانی و اضطراب‌های همیشگی منجر به مشکلات حادتری در فرد شود. این مشکلات در صورت درمان نشدن می‎توانند زمینه ساز ابتلای افراد به افسردگی، وسواس، اسکیزوفرنی و غیره شوند.

انواع بیماری های اعصاب و روان

بیماری‎های روانی طیف وسیعی داشته و به همین دلیل به سختی می‌توان نوع بیماری بیماران را تشخیص داد. اکثر بیماران اعصاب و روان دچار روان پریشی خواهند شد که در این صورت نمی‌توانند واقعیت را احساس کنند. برخی از این بیماری‌ها شامل موارد زیر است:

اسکیزوفرنی:

در این نوع بیماری فرد در دنیایی خیالی به سر می‎برد و با دنیای بیرونی ارتباطی ندارد.

پارانوریا:

در این بیماری فرد در توهمات به سر می‏برد و بدون هیچ دلیل خاصی به همه چیز مشکوک است.

روان پریشی افسردگی-سرخوشی:

در این نوع بیماری فرد اکثرا دچار افسردگی عمیق و بروز هیجاناتی شدید خواهد شد.

این بیماری‌ها، اصلی‎ترین بیماری‌های روانی هستند و طی چندین سال گذشته روش‌های درمانی مناسبی برای آنها به وجود آمده است. به گونه‎ای که با تشخیص سریع و مراجعه به مراکز درمانی بسیاری از آنها قابل درمان خواهد بود. بدین دلیل امروزه انتقال بیمار اعصاب و روان با کمک متخصصین به مراکز درمانی نسبت به گذشته بسیار ساده‎تر شده است.

بیشتر بخوانید:  انتقال بیمار روانی به بیمارستان

از این رو مبتلایان به بیماری‎های روانی با کمک آمبولانس اعصاب و روان به مراکز درمانی مناسب منتقل خواهند شد. حضور افراد مجرب در گروه‎های اعزامی موجب سهولت در ارتباط با بیمار می‎شود و مراحل انتقال به خوبی انجام خواهد شد. وقتی این ارتباط به خوبی برقرار نشود و بیمار حس بدی بگیرد، این امر بر روابط خانوادگی او نیز تاثیر می‎گذارد. حال وجود افراد ماهر از این عوارض نامطلوب جلوگیری خواهد کرد و تمامی مراحل انتقال به صورت حرفه‌ای انجام می‎گیرد.

خوشبختانه با وجود آمبولانس برای انتقال بیمار اعصاب و روان که به صورت شبانه روزی فعالیت دارند انتقال بیماران به سادگی ممکن خواهد شد. یک آمبولانس باید از افرادی باسابقه در این زمینه بهره‎مند شده و محیطی ایمن را برای انتقال بیماران فراهم سازد. زیرا زمانی که بیمار حس خوبی نداشته باشد این انتقال به خوبی انجام نخواهد گرفت. بیماران روانی روحیاتی متفاوت دارند به همین دلیل تیم‌های اعزامی باید تجربه و علم لازم را در زمینه اعصاب و روان داشته باشند.