روش نگهداری بیماران اعصاب و روان

نگهداری بیماران اعصاب و روان کار سخت و دشواری است و با چالش های گوناگونی باید دست و پنجه نرم کرد. این افراد بسته به سطح پیشرفت بیماری باید پیوسته  مورد مراقبت  روحی و جسمی قرار بگیرند. خیلی از این افراد علائم و رفتارهای متفاوتی دارند و همین کار را برای مراقب سخت و دشوار می کند.

اورژانس ناجی با تیم مجرب و آموزش دیده آماده ارائه خدمات انتقال بیمار به بیمارستان با امکانات ویژه

آیا شما مراقب بیمار اعصاب و روان هستید؟

اگر شخصی هستید که مراقب و نگهدار بیماران اعصاب و روان هستید. یا احیانا در نزدیکی شما یا خانواده همچین موردی هست. ممکن است خواسته یا ناخواسته وقت خود را با این افراد بگذرانید و به صحبت ها و نگرانی های او گوش کنید. یا زمان خود را وقف نگهداری و رسیدگی و یا انتقال بیماران عصبی می کنید. قطعا شما نقش مهمی در زندگی او ایفا کرده و این رابطه دلسوزانه و احساسی نشان از محبت شما دارد . اما باید به چند نکته در نگهداری دقت کنید.

بیماران روانی طیف گسترده ایی از رفتار های مختلف اعم از ناامیدی، خشونت، پرخاشگری را نشان می دهند. مراقبت باید با این شرایط کنار بیایند و آماده هرگونه رفتار یا تعاملی باشند و آگاهی های لازم در این زمینه را داشته باشند.

 

10 نکته در نگهداری بیماران اعصاب و روان

  1. روحیه و اخلاق بیمار را مورد بررسی قرار دهید.
  2. ارتباط کلامی خوبی با بیمار برقرار کنید.
  3. دوست شدن با بیمار عصبی نکنه مهمی است.
  4. از لحن و زبانی آرام استفاده کنید
  5. راه های خاص مراقبت بیمار راه در برنامه داشته باشید.
  6. مشکلات را با پزشک یا روانپزشک در میان بگذارید.
  7. مدتی یکبار با بیمار برای روند بهبود به خدمات درمانی مراجعه کنید.
  8. اگر توانایی انتقال بیمار را ندارید از اورژانس کمک بگیرید.
  9. از داروهای اعصاب و روان آگاهی داشته باشید. و نکات مصرف آن را رعایت کنید.
  10. در روند بهبودی دارو ها را به آرامی قطع کنید چون احتمال بازگشت بیماری هست.

نگهداری بیماران عصبی در خانه مسلما نیازمند فراهم کردن شرایط خاصی هست. در این باره حتما تحقیق کرده و فقط بر اساس گفته پزشک معالج یا پرستار او می توانید بیمار را در منزل نگهداری کنید. در غیر این صورت در اسرع وقت از آمبولانس ناجی یا مراکز معتبر مشاوره دریافت کنید. سپس برای انتقال یا نگهداری بیمار اعصاب و روان اقدام کرده و از صحت و اطمینان روند بهبودی بیماران مطلع شوید.

برای بررسی مراکز توانبخشی و خدمت رسانی به بیماران اعصاب و روان و اثربخشی این مجموعه ها بستگی به محیط آن سطح کادر درمان و عوامل بیرونی دارد. فراید درمان این افراد که متاسفانه تعداد زیادی از جامعه آسیب دیده نیاز به مراقبت ما را تشکیل می دهند. در بیشتر موارد این مراکز فاقد منابع و نیاز های لازم برای حمایت از بیماران روانی است.به همین دلیل بین مراکز نگهداری و مراکز درمان بیماران تفاوت هایی است که به آن می پردازیم.

 

تفاوت مراکز نگهداری بیماران اعصاب و روان با مراکز توانبخشی

عمده تفاوت این دو مرکز در این است که مراکز نگهداری به نسبت ارزان تر هستند و فقط مسئولیت نگهداری و ارائه خدمات محدود به شخص بیمار را دارند تا با توجه به داروهایی که دکتر او تجویز کرده و روند درمانی که باید سپری شود بهبود یابد.

1.اما مراکز توانبخشی به نسبت هزینه ای بسیار سنگی تری دارند. اما شما می توانید از امکانات بهتری استفاده کنید.

2. روان درمانی به کمک  روانشناسان و روانپزشکان متخصص

3. فعالیت ورزشی و سرگرمی ها که خود روش مناسبی برای درمان بیمار های اعصاب و روان می باشد.

برای بهتر شدن روحیه در طول درمان بیمار وجود دارد. که این نشان دهنده بهتر بودن مراکز توانبخشی و حمایت از بیماران اعصاب و روان است که قطعا کیفیت درمان بیماران را بالا می برد.

بیشتر بخوانید: بیماری های اعصاب و روان

سخن آخر

خانواده های که به هر نحوی با این نوع بیماری دست درگیر هستید و اطرافیان و عزیزانی دارید که نیاز به درمان دارند. با در نظر گرفتن همه جوانب و خصوصا مشورت های لازم با روانپزشک یا روانشناس متخصص و گرفتن پیشنهاد و راهکار مناسب برای سریع تر شدن روند بهبود بیمار خود اقدام کنید. سپس به جمع بندی برسید که بهترین مکان برای نگهداری و درمان بیمار اعصاب و روان کجاست.

 

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.